У Харкові та області почав діяти оновлений графік погодинного вимкнення світла

Графік погодинних відключень діятиме, якщо не будуть впроваджувати аварійні обмеження

У Харкові та області з 5 по 11 грудня діятиме оновлений графік погодинних обмежень електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальниці відділу по роботі із засобами масової інформації в “Харківобленерго” Марини Шевченко.

У документі залишається 12 черг вимкнення світла. Електропостачання для кожної черги обмежуватимуть на 3 години. А самі черги трохи змістилися у часі. Приміром, для першої черги вимикатимуть світло з 15:00 до 18:00, для сьомої черги - з 09:00 до 12:00. Вночі світло у Харкові та області вимикати не планують.

Завантажити графіки погодинних обмежень електропостачання можна за посиланням.  

Марина Шевченко зазначила, що дізнатися інформацію про вимкнення світла жителі Харкова та області можуть на сайті, скориставшися новою формою.

При цьому варто пам'ятати, що у разі аварійних відключень черги можуть розширюватися як за обсягом, так і за часом. 

Так, минулого тижня у Харкові застосовували одночасні та погодинні графіки, і аварійні відключення, тому подекуди світла не було по 8-16 годин. Наприкінці тижня ситуація стабілізувалася і почали застосовувати тільки погодинні. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова можуть дізнатися, де відкрили “пункти незламності”, де можна взяти воду. Також можна скористатися інформацією, які лікарні, ветклініки, продовольчі магазини та інші заклади споживчого ринку будуть працювати у разі відсутності електро-, теплопостачання чи зв’язку. Щоб отримати відповідну інформацію, потрібно завантажити на телефон файли з адресами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися