У Харкові та області у продажу може з'явитися курятина з сальмонелою

Продукцію експортували з Польщі до України

Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області отримало повідомлення стосовно виявлення Salmonella enteritidis у заморожених сирих курячих смужках,. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Держпродспоживслужби. Повідомлення про продукт надійшло від системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF). Продукцію експортували з Польщі до України. 

Виробник: Imex Marek-Sala, Sp. z o.o., Poland; вантажовідправник: Krak-Tol Katarzyna i Artur Tolak sp.j., Poland. 

Отримувач: ТзОВ “ЕКСІМ ФУД”, вул. Хмельницького, 10, смт Куликів, Львівська обл., 44835. Партія №22070800922.

У Держпродспоживслужбі наголосили, що у разі виявлення вказаного товару в обігу, оператори ринку повинні інформувати про це структурні підрозділи чи Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Держпродспоживслужбі на Харківщині отримала інформацію про небезпечний товар, який може опинитися в магазинах регіону. Інформаційне повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах (RASFF) надійшло стосовно восьминогів “міні”. У продукті виявили кадмій.

Також система швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF) повідомила, що в рибних консервах - бички копчені в олії - перевищений допустимий рівень бензо[а]пірену та загальна кількість ПАР. Вказаний товар експортували з України до Польщі. Виробник продукту - ТзОВ “РИБОКОНСЕРВНИЙ ЗАВОД “ЕКВАТОР” м. Харків. Номер партії експорту потенційно небезпечних консервів - 1604199790.



Джерело: https://kh-consumer.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися