Яку допомогу отримують ВПО в одному з районів Харкова (ФОТО)

ВПО в Слобідському районі продовжують отримувати гуманітарну допомогу, також є можливість отримати гарячі обіди

У Харкові продовжують надавати допомогу внутрішньо переміщеним особам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, гуманітарну допомогу продовжують отримувати ВПО, які проживають у центрах компактного розміщення в Слобідському районі. Також щоденно близько 3 тис. осіб користуються можливістю отримати гарячі обіди у пунктах харчування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Основ'янському районі у пунктах видачі гарячого харчування бригада КП “Харківспецбуд” встановила додаткові дров'яні пічки (буржуйки). Також три пункти видачі гарячого харчування оснащені генераторами для підзарядки гаджетів і трьома дров'яними пічками: двома - для обігріву приміщення, третьою - для приготування їжі. У Харківській міській раді нагадали, що в Основ'янському районі щодня працюють пункти видачі гарячих страв за адресами:

- вул. Локомотивна, 2 (гімназія №34);

- вул. Грозненська, 48 (школа №53);

- вул. Чугуївська, 35-а (гімназія №12).

Режим роботи: щодня з 11:00 до 14:00. Страви видаються у власний посуд.

За два тижні роботи пунктів видачі гарячих обідів в Основ'янському районі їхніми послугами скористалися тисячі харків'ян. Найчастіше за гарячими обідами приходять люди похилого віку, малозабезпечені сім'ї, тимчасово переміщені особи. Щодня кухарі готують і видають понад 1,5 тис. комплексних гарячих обідів.

Пункти видачі гарячого харчування у Харкові почали працювати з 1 грудня і забезпечуватимуть містян гарячими обідами до кінця зими.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися