Що буде з громадським транспортом у Харкові 12 січня

Зміни руху громадського транспорту пов’язані з аварійним ремонтом контактної мережі

У четвер, 12 січня, у Харкові будуть змінені маршрути деяких тролейбусів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Шлях прямування тролейбусів №5 та 6 зміниться з 11:00 до 13:00. У Департаменті інфраструктури пояснили, це пов’язано з аварійним ремонтом контактної мережі.

У цей час тролейбуси курсуватимуть так: розворотне коло "вул. Університетська" - пров. Соляниківський - пров. Подільський - вул. Вернадського - пр. Гагаріна - пр. Героїв Сталінграда - парк Зустріч".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 9 січня, поновить роботу тролейбус №27, який курсує від пр. Дзюби до вул. Новий Побут. У Департаменті інфраструктури повідомили, що відкриття маршруту покращить пасажирські перевезення мешканців Новобаварського та Холодногірського районів. 

Варто нагадати, що у Харкові заборонили рух транспорту по вул. Зубарєва, в районі будинку №57. У Департаменті інфраструктури повідомили, що введені обмеження пов'язані з необхідністю проведення аварійно-відновлювальних робіт на каналізаційній мережі в районі будинку №57 по вул. Зубарєва. У міській раді повідомили, що об’їзд закритої ділянки організовано через місцевий проїзд. 

А у Балаклійській громаді відновлюють роботу міського пасажирського транспорту та пасажирські перевезення між населеними пунктами. Так, з 6 січня у Балаклійській громаді почав курсувати новий спеціальний автобусний маршрут “Бакалія - Мілова”. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щоп'ятниці. Вартість проїзду “Бакалія - Мілова” - 30 грн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися