Жителям одного з районів Харкова передали обігрівачі: хто отримав обладнання

Акція у Харкові була спрямована на людей похилого віку

Адміністрація Салтівського району отримала партію масляних обігрівачів для соціально вразливих верств населення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Допомогу передали за ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова та за сприяння Християнської церкви "Спокута”.

За словами директора Департаменту по роботі з громадськими об'єднаннями Нікіти Стєріна, в умовах сьогодення підтримка нужденних та їх соціальний захист - один із пріоритетних напрямків роботи міської ради. “Певні категорії громадян потребують допомоги першочергово, і ця акція була спрямована на людей похилого віку", - зазначив Нікіта Стєрін. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові працівники комунальної сфери отримують продуктові набори. Гуманітарна допомога надається завдяки ініціативі, яку започаткував Харківський міський голова Ігор Терехов. У середу, 11 січня, за сприяння громадської організації “Я врятований” партію гуманітарної допомоги передали працівникам КП “Муніципальна компанія поводження з відходами”. За словами директора Департаменту по роботі з громадськими об'єднаннями Нікіти Стєріна, такою підтримкою, у першу чергу, міська влада висловлює подяку за щоденну роботу комунальників.

“Благоустрій та забезпечення життєдіяльності міста безпосередньо залежить від різних комунальних підприємств, і те, що місто живе і функціонує, як і раніше, це насамперед заслуга наших комунальників”, - підкреслив Нікіта Стєрін.

А у вівторок, 10 січня, працівники КП “Харківводоканал” отримали перші 900 продуктових наборів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися