Харків'ян запрошують на підземний паркінг ТРЦ “Нікольський”: учасникам обіцяють подарунки

Спортивне тренування має розпочатися о 15:00

Жителів Харкова запрошують на відкрите тренування до торговельно-розважального центру "Нікольський". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У суботу, 28 січня, проведуть серію відкритих спортивних тренувань “Почни новий рік з Kharkiv Sport City”. Тренування відбудуться на мінус третьому поверсі підземного паркінгу.  

У рамках заходу заплановане легке тренування, після чого усі охочі зможуть долучитися до запальної зумби та вивчити танцювальну зв’язку разом із тренерами Sobko Fitness Family. Також серед учасників розіграють подарунки.  

Захід має розпочатися о 15:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 21 січня, Балаклію відвідав “Культурний десант” - до міста черговий раз приїхали благодійники з Вінниці у рамках проєкту “Разом”. Благодійники організували та провели для дітей майстер-класи, влаштували зону краси (перукарі, бровісти, масажисти), концерт, виставу, інтерактиви, урок з української мови. Захід відвідали понад 500 людей.

Після концерту всі діти отримали індивідуальні подарунки “Від дитини до дитини”, які особисто збирали діти з Вінниці. 1300 подарункових коробок з іграшками, солодощами, книгами, різними ігровими наборами, засобами догляду отримали маленькі балаклійці. Також дітям подарували велосипеди, самокати, ролики тощо. Та традиційним стало отримання листівки зі словами підтримки від вінничан і підписувати листівки зі словами вдячності.

А жителям Печенізької громади щотижня безплатно роздають хлібні вироби.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися