Як міжнародні організації допомагають комунальникам у Харківській області

Отримана допомога дозволить скоротити строки проведення ремонтних робіт та покращити якість послуг

Міжнародні організації надають допомогу комунальним підприємствам у деокупованих громадах Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської та Лозівської міських рад. 

Так, Ізюмське комунальне виробниче водопровідно-каналізаційне підприємство отримало першу частину гуманітарної допомоги від міжнародного об’єднання OXFAM. У громаду передали:

  • засувки в кількості 15 штук, 

  • ремонтні хомути в кількості 16 штук.

Отримані деталі дозволять скоротити строки виконання ремонтних робіт на мережах водопостачання. Це своєю чергою сприятиме стабільності роботи системи централізованого  водопостачання в Ізюмі.

У Лозівській громаді КП “Тепловодосервіс” отримало допомогу від міжнародної організації Solidarités international. Підприємству надали:

  • каналізаційні та свердловинні насоси,

  • мотопомпу,

  • засувки та інше устаткування.

Керівник КП “Тепловодосервіс” Сергій Войцехович розповів, що отримана допомога дозволить покращити  якість надання послуг для 5 тисяч абонентів та дозволить заощадити на енергоносіях.

“Ця підтримка допоможе створити необхідний резерв, адже старе обладнання вже відпрацювало свій ресурс, а придбати нове устаткування – в умовах воєнного часу – надзвичайно складно”,  – наголосив Сергій Войцехович.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові комунальне підприємство “Ритуал” отримало продуктові набори та засоби для фільтрації води. У Департаменті по роботі з громадськими об'єднаннями подякували працівникам КП за їхню непросту та важливу роботу у складних воєнних умовах. Нагадаємо, що у Харкові продуктові набори отримали працівники КП “Харківські теплові мережі”, КП “Харківводоканал”, КП “Тролейбусне депо №2” та ін.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися