На Харківщині відкрили новий спецмаршрут: подробиці

Вартість проїзду “Балаклія – Пришиб” – 40 грн

У Балаклійській громаді почав діяти новий спеціальний автобусний маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Автобус курсує за маршрутом “Балаклія – Пришиб”. У міськраді повідомили, що автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щоп‘ятниці.

Вартість проїзду “Балаклія – Пришиб” – 40 грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області почав курсувати новий спеціальний автобусний маршрут “Балаклія – Донець”. Автобусний рух здійснюється щодня, крім суботи та неділі. Вартість проїзду “Балаклія – Донець” – 55 грн.

А уряд Естонії направив у Харківську область 11 автобусів Iveco Irisbus Crossway. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що автобуси від міжнародних партнерів 7 лютого відправили в райони області на освітні потреби. За словами очільника області, першочергово транспорт направили в ті громади, які найбільше постраждали від наслідків агресії РФ. “Наразі навчальний процес в регіоні відбувається онлайн, тому автобуси будуть в пригоді у майбутньому, а поки вони використовуватимуться для організаційних заходів”, – розповів Олег Синєгубов.

Перший заступник начальника військової адміністрації Харківського району Володимир Усов зазначив, що транспорт, отриманий від міжнародних партнерів, допоможе у відновленні громади, яка постраждала від ворожої агресії. Він розповів, що район також отримав автобус. Транспорт направлять у Дергачівську громаду, територія якої на 40% була захоплена російськими військовими. Володимир Усов розповів, що ЗСУ повністю звільнили населені пункти, але окупанти, відступаючи, знищили майже увесь транспорт. Тож отриманий автобус стане в пригоді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися