Харків'ян у суботу запрошують у ТРЦ “Нікольський”: подробиці

У суботу в ТРЦ проведуть чергове тренування

Харків’ян запрошують у підземний паркінг ТРЦ “Нікольський”. Там у суботу, 10 березня, відбудеться відкрите тренування з фігурного катання на роликах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту повідомили, що на відвідувачів чекатиме показовий виступ вихованців школи фігурного катання на роликах Flip Rollers School. 

Всі охочі можуть взяти участь у занятті. Для цього необхідно взяти з собою спортивний одяг та ролики. Початок тренування - о 16:00.

Спортивні тренування у ТРЦ “Нікольський” почали проводити з січня. 28 січня, провели серію відкритих спортивних тренувань “Почни новий рік з Kharkiv Sport City”. У рамках заходу провели легке тренування, після чого усі охочі змогли долучитися до запальної зумби. Також серед учасників розіграли подарунки.  

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у територіальному центрі надання соціальних послуг Київського району провели акцію “Зігріємо світ у променях добра”. Співробітники та підопічні терцентру протягом зими в’язали шкарпетки та светри, плели маскувальні сітки, а також шили білизну для захисників. У терцентрі розповіли, що жінки хотіли допомогти й віддати частинку материнського тепла хлопцям і дівчатам, які боронять Україну. У Харківській міській раді зазначили, що ініціатива буде продовжена. Мешканці Київського району, які бажають до неї долучитися, можуть звертатися до терцентру у будні дні з 9:00 до 12:00 за тел.: (057) 706-17-55 або прийти за адресою: вул. Багалія, 12.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися