Як сьогодні вимикатимуть світло в Харкові та області

На Харківщині триває робота над усуненням наслідків ракетних обстрілів 9 березня

Триває відновлення енергосистеми після 15 масованої ракетної атаки та 18 атаки дронами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію НЕК “Укренерго”. 

У Харківській та Житомирській областях триває робота над усуненням наслідків ракетних обстрілів 9 березня. Сьогодні збільшилося споживання порівняно із неділею, що характерно для робочого дня.

У Харківській області при зростанні споживання у пікові години можливе застосування графіків погодинних відключень. Крім того, у результаті ворожих артилерійських обстрілів є пошкодження мереж у прифронтових районах Харківської області.

Також тривають ремонтні роботи на всіх об’єктах “Укренерго”, пошкоджених російськими атаками. “Наші фахівці роблять усе можливе, щоб якомога швидше відновити стабільне електропостачання, однак відновлювальні роботи потребують часу”, - зазначили в “Укренерго”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові відновили електропостачання після ворожого обстрілу об’єктів критичної інфраструктури. За словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, у місті восьмий раз перезапустили систему опалення, це безпрецедентно для України. Ігор Терехов розповів, що місто заживлене, є постачання води, тепла. Також мер повідомив, що метрополітен, який вранці 12 березня зупинили з технічних причин, а потім знову запустили, працює зараз зі зменшеною кількістю потягів на лініях.

А тим часом цього тижня планують відновити вуличне освітлення у Лозовій. Освітлювати місто планують ввечері з 18:30 до 21:00 години.




Джерело: https://t.me/Ukrenergo/1979
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися