Стало відомо, коли завершиться опалювальний сезон на Харківщині

Рішення щодо завершення опалювального сезону прийматиме виконавчий комітет міської ради

У Лозівській громаді обговорили прогнози щодо завершення опалювального сезону цього року та підготовки до наступного. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради.

У Лозівській тергромаді завершать опалювальний сезон за умови утримання середньодобової температури зовнішнього повітря впродовж трьох діб вище +8 °C. За прогнозами синоптиків поступове потепління очікується після 20 березня. У КП “Теплоенерго” зазначили, що поки підприємство продовжує надавати послуги теплопостачання, лімітів газу вистачає, контракт на його поставку укладено до 31 березня. Рішення щодо завершення опалювального сезону прийматиме виконавчий комітет міської ради.

Після завершення опалювального сезону фахівці відразу розпочнуть підготовчі роботи до початку нового. Під час підготовки спеціалісти повинні врахувати усі нюанси викликані сьогоденням, пов’язані з війною.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що У Харкові збільшилась кількість звернень до комунальних служб. Таке збільшення обумовлене наслідками ракетного обстрілу, який стався 9 березня. За минулу добу працівники підприємства встигли задовольнити 917 заявок громадян щодо центрального опалення та гарячого водопостачання, які надійшли до служби 15-62 та колцентру. “До сьогодні харківські теплоенергетики усувають наслідки блекауту”, - повідомили у “ХТМ”. Маркером проблем на мережах є збільшення підживлення в системі, яка тільки в понеділок вийшла на нормальний режим функціонування. Тепловики повідомили, що на внутрішньоквартальних та будинкових мережах виникло багато проблем після 8-го запуску опалення за один сезон. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися