Що передали в ЦНАП на Харківщині

Мешканці віддалених населених пунктів зможуть отримати повний спектр адміністративних послуг на виїзних прийомах ЦНАПу

Спеціалісти Центру надання адміністративних послуг Балаклійської міської ради отримали сучасний мобільний кейс. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Мобільний кейс оснащений ноутбуком, лазерним принтером, сканером та повним комплектом мобільного Інтернету. За допомогою даного кейсу та отриманого раніше автомобіля мешканці віддалених населених пунктів зможуть отримати повний спектр адміністративних послуг на виїзних прийомах ЦНАПу.

Допомога ЦНАПу надійшла від проєкту міжнародної технічної допомоги “Підтримка доступності послуг в Україні” на замовлення Шведського агентства з міжнародного розвитку (Sida).

“Велика вдячність нашим міжнародним партнерам за постійну підтримку та допомогу”, - наголосили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у грудні 2022 року у Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова відновили найбільш популярні адміністративні послуги. У ЦНАП Харкова відновили послуги у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання та актуалізації даних. Станом на 27 березня 2023 року за ними звернулося 22,4 тис. містян.

А на Харківщині перевірили роботу Лозівського Центру надання адміністративних послуг. Перевірили, як працює Центр в умовах війни та яких покращень у роботі потребує. За словами керівниці центру Катерини Нараган, наразі ЦНАП надає майже всі адміністративні послуги, що зазначені в переліку, загалом їх 237. Відновили можливість оформлення реєстрації місця проживання та отримання послуги державного геокадастру.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися