У поліції розповіли про найбільш небезпечні райони в Харкові

У поліції закликали громадян утриматись від відвідування кладовищ, лісопарку та водоймищ у Харкові та області

Минулого року війська РФ дистанційно мінували деякі райони Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Керівник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко зазначив, що Північна Салтівка, П'ятихатки, Олексіївка - це райони, які можуть бути небезпечними. За словами очільника поліції Харківської області, у зоні ризику всі водойми, які ще ніхто не перевіряв. Керівник ГУНП в Харківській області закликав громадян утриматись від відвідування кладовищ, лісопарку та водоймищ у Харкові та області. 

У поліції Харківської області нагадали, що на території регіону знаходиться 786 кладовищ, які традиційно відвідують громадяни в поминальні дні. Рішення про заборону відвідування кладовищ прийматиме місцева влада. Поліцейські наряди залучатимуться до охорони громадського порядку. 

Ухвалили рішення також щодо тривалості комендантської години. “Комендантська година збережеться від 23:00 до 5:00", - зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. За словами очільника області, відповідне рішення ухвалили під час засідання Ради оборони регіону з огляду на військову ситуацію в області. "Не дозволяє військова обстановка", - пояснив Олег Синєгубов ухвалене рішення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 16 квітня 2023 року православні Східного обряду будуть відзначати один з найважливіших християнських свят – Великдень. За попередніми даними, у Харківській області релігійні заходи будуть відбуватись у приміщеннях 315 православних храмів. 

Начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко наголосив, що богослужіння будуть проводитися з урахуванням комендантської години.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися