Жителям Харківської області радять зробити запас води на три дні: що сталося

Хлоровану воду можна буде використовувати тільки для господарських потреб

У середу, 24 травня, буде проведено профілактичне хлорування води. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади. 

За даними КП “Водоканал”, роботи проводитимуть у м-ні Нагірний, по вулицях Сумська та Озерянська

“Прохання всім водокористувачам заготовити запас води для приготування їжі, бо хлоровану воду можна буде використовувати тільки для господарських потреб”, - наголосили у компідприємстві.

Також споживачів попросили з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і запастись питною водою на момент проведення хлорування та на наступні три дні (бо вода після хлорування непридатна до споживання).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що інженер Куп'янського ВРЕМ АТ "Харківобленерго" Роман Обмочий розповів, що в районі збільшилася кількість випадків крадіжок електричного обладнання.

Спеціаліст звернувся до жителів Куп'янської громади та Харківської області та повідомив про збільшення кількості випадків крадіжок електричного обладнання на енергетичних об'єктах товариства. Інженер нагадав, що “Харківобленерго” робить все можливе, щоб забезпечити споживачів світлом. “Прошу вас бути не байдужими, якщо ви бачите розкрадання чи пошкодження майна енергетичних об'єктів. Сповіщайте про такі випадки телефоном 102 чи адміністрацію населеного пункту, щоб цьому завадити. Не давайте зловмисникам руйнувати ваш добробут, який ми будуємо разом з вами”, - закликав інженер.

Детальніше про ситуацію зі світлом на Харківщині читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися