У Харківській області два дні видаватимуть продуктові набори

Отримати продукти можуть особи з інвалідністю

У Балаклійській громаді у четвер та п'ятницю деяким категоріям громадян видаватимуть гуманітарну допомогу у вигляді харчових продуктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

3 та 4 серпня з 09:00 до 13:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

“Запрошуються особи з інвалідністю І та ІІ групи, особи з інвалідністю (діти). З собою мати підтверджуючі документи”, - зазначили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у територіальному центрі надання соціальних послуг Немишлянського району продовжує діяти пункт збору допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. До пункту мешканці району та волонтери приносять речі, предмети побуту. Все - що необхідно для забезпечення життєдіяльності людей, які опинились у складних життєвих обставинах. Допомогу вже надали 780 внутрішньо переміщеним особам, людям похилого віку та іншим мешканцям району пільгових категорій.

“Пункт працює за адресою: б-р Богдана Хмельницького, 10-а з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 13:00. Тел.: (057) 725-31-15, (096) 059-86-54”, - уточнили у міській раді.

У Зміївській громаді 8 серпня реєструватимуть на благодійну грошову допомогу ОХFAM. Реєстрація триватиме з 08:00 до 17:00 у приміщенні управління соціального захисту населення Зміївської міської ради за адресою м. Зміїв, вул. Гагаріна 22, каб. 105. Реєструватиме на допомогу благодійна організація “Благодійний фонд “Співдія”. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися