Що робилося в одному з укриттів у Харкові (ФОТО)

Майбутні випускники продемонстрували знання з хімії, фізики та математики

В укритті Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут” провели інтелектуальні змагання “Батл 11-класників” для учнів Салтівського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У змаганнях взяли участь десять збірних команд по п’ять учасників у кожній. Батл відбувався у форматі Kahoot-вікторини, під час якої майбутні випускники продемонстрували знання з хімії, фізики та математики. 

“За результатами змагань перемогу здобула команда Victory (школи №111, 124, 141), друге місце посіла команда “Незламні” (школи № 3, 8, 42, 84), а третє - "The Five" (школи №43, 144)”, - повідомили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телефону розповів, як пройшов перший тиждень навчання дітей у харківському метро

У харківському метрополітені відкривали 60 класів, зараз вже набрані – 62. За словами Ігоря Терехова, перший тиждень пройшов дуже добре.” Ми маємо певні результати та вже є ті родини, які хочуть ще привести дітей у метрополітен, щоб вони навчалися”, - розповів мер Харкова. За його словами, у метрополітені на сьогодні навчається понад тисяча школярів.

Для навчання обладнали 5 станцій метрополітену, зараз така робота ще продовжується, адже є попит на це навчання і було відкрито 60 класів. За словами Ігоря Терехова,  зараз вже набрані 62 класи, і така робота продовжується.

Детальніше про умови, у яких навчаються школярі в метро, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися