У роботі харківського громадського транспорту відбудуться зміни: подробиці

Тролейбус №7 змінить маршрут, а тролейбус №25 не курсуватиме

У вівторок, 26 вересня, з 9:00 до 17:00 буде припинений рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Буде припинений рух тролейбусів на вул. Танкопія, на ділянці від вул. Харківських Дивізій до бул. Богдана Хмельницького, та на вул. Ощєпкова, на ділянці від вул. Танкопія до пр. Героїв Харкова..

За інформацією Департамента інфраструктури, обмеження пов'язане з ремонтом асфальтобетонного покриття.

У цей час тролейбус №7 курсуватиме наступним чином: розворотне коло “Вул. 12 Квітня” – вул. 12 Квітня – пр. Олександрівський – вул. Садовопаркова – вул. Харківських Дивізій – пр. Героїв Харкова – ст. м. “Армійська" – пр. Героїв Харкова – розворотне коло “Вул. 12 Квітня”.

Тролейбус №25 не курсуватиме.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у харківському метро відновили роботу станції “Перемога”

“Шановні пасажири! З 17:00 Станцію “Перемога” буде відчинено для обслуговування пасажирів. Поїзди будуть слідувати Олексіївською лінією метрополітену у звичному режимі”, - повідомили у КП “Харківський метрополітен”.  Нагадаємо, що у неділю, 24 вересня, рух поїздів Олексіївською лінією метрополітену тимчасово виконувався від станції "Олексіївська" до станції "Метробудівників" і у зворотному напрямку.

А харків'яни звернулися до влади міста з проханням відновити автобусний маршрут. Авторка електронної петиції, Ольга Долуда, звернулася з проханням призначити автобусний маршрут від Північної Салтівки (вул.Наталії Ужвій) до Олексіївки (пр. Перемоги). Вона пояснила, що це колишній автобус №55.

Детальніше про обгрунтування ініціативи читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися