У Харкові виникнуть проблеми зі світлом: що відомо

Без світла залишиться частина споживачів Шевченківського району м. Харкова

У ніч з четверга на п'ятницю, 27-28 вересня, буде знеструмлено частину Павлового Поля. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”. 

В компанії уточнили, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт у п'ятницю, 29 вересня, з 00:00 до 04:00 буде знеструмлено частину споживачів Шевченківського району м. Харкова.

Тимчасово без електропостачання залишаться наступні ділянки:

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що восени минулого року окупанти систематично завдавали ударів по критичній інфраструктурі. В Україні траплялися тимчасові масштабні відключення електропостачання, а разом зі світлом нерідко зникали вода та опалення. Наступний опалювальний сезон, на думку української влади та експертів, буде значно складнішим торішнього, адже ремонтні роботи на енергетичних об'єктах тривають, а ворог вже готується до нових нищівних ударів. Однак попри загрози та виклики у Харкові намагаються максимально підготуватися до холодного періоду. Портал “Коментарі. Харків” дізнався у підприємств - постачальників послуг, що відбуватиметься з опаленням, водою та світлом у Харкові. Детальніше про підготовку до можливих блекаутів у Харкові читайте за посиланням.

А тим часом у Міністерстві енергетики розповіли, що в Україні уже розроблені графіки відключення світла. При цьому, за інформацією відомства, застосування відключень з 1 жовтня у будь-якому з регіонів країни не планується.

Коли будуть відключати світло в українських містах, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися