У одному з міст Харківщини змінять графік вуличного освітлення

У Лозовій вуличне освітлення працюватиме у вечірній час

У Лозівській територіальній громаді змінюється графік вуличного освітлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Лозівської територіальної громади.

Фахівцями комунального підприємства “Еко-Сан” здійснює коригування таймерів. Відтепер вулиці міста та громади освітлюватимуться  з 19.00 до 22.00 години.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відновлення вуличного освітлення в Чугуївській громаді. Заступника начальника Чугуївської міської військової адміністрації Ігор Шепелєв розповів про ситуацію з вуличним освітленням у місті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради.  Представник міської ради зазначив, що включення вуличного освітлення в громаді розпочнеться у понеділок, 18 вересня. Попередньо планується, що ліхтарі будуть працювати з 19.30 до 21.00. “Разом з цим є вірогідність того, що деякі ділянки вуличного освітлення не вдасться увімкнути з перших днів через їх пошкодження внаслідок обстрілів та через тривалу перерву в експлуатації. Такі ділянки будуть поступово ремонтуватися та вмикатися в міру готовності”, - повідомив Ігор Шепелєв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Валківській громаді Харківської області обговорили питання відновлення вуличного освітлення.  На засіданні виконавчого комітету Валківської міської ради ухвалили рішення щодо поетапного включення з 1 серпня 2023 року вуличного освітлення на території Валківської міської територіальної громади. Вуличне освітлення працюватиме до 23:00. Серед іншого комітет вирішив: надати одноразову матеріальну допомогу на поховання непрацюючих громадян працездатного віку, які не перебували на обліку в центрі зайнятості; встановити на території Валківської міської територіальної громади норм споживання послуг з централізованого водопостачання для споживачів, у яких відсутні прилади  обліку води; утворити комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, на території Валківської міської ради.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися