Як у Харкові ремонтують дитячі майданчики (ФОТО)

Де у Харкові ремонтують дитячі майданчики

У Харкові ремонтують дитячі майданчики та ігрові комплекси. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Холодногірському районі продовжуються роботи з ремонту дитячих майданчиків. Зокрема, на вул. Полтавський Шлях, 190/5 спеціалісти КП “Харківспецбуд” замінили пісочницю, а на вул. Таганській, 30/2 та вул. Волонтерській, 54 - ремонтують та фарбують елементи майданчика.

А працівники КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” розпочали роботи з реконструкції дитячого  комплексу на вул. Зерновій.

Комунальники повністю замінили ігровий комплекс. Зараз вони встановлюють там нові гойдалки, тенісні столи, лави та тренажери.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що також у Харкові проводять роботи з благоустрою меморіальних комплексів, міських кладовищ та прилеглих до них територій. 

У Харківській міській раді зазначили, що за останній тиждень працівники КП “Ритуал” вивезли майже 200 куб. м сміття, обрізали 50 сухостійних дерев, скосили понад 3 га трави. Своєчасно вирубується поросль та прибирається опале листя. За потреби завозиться пісок та перекладається бруківка.

Крім того, у Харкові триває заготівля дров та виконуються інші підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду.

У Харкові продовжуються ремонтні роботи на об'єктах житлового фонду. У Немишлянському районі фахівці КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” здійснюють ремонтні роботи у житлових будинках. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися