Громадський транспорт у Харківській області працюватиме за новими графіками: подробиці

Зміни запровадять з 12 жовтня

У Куп'янській громаді зміняться графіки курсування маршрутних таксі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп'янської міської ради. 

“До уваги мешканців Куп'янської громади. Перевізник ФОП Змієвський інформує про зміни графіку руху маршрутних таксі з 12 жовтня 2023 року”, - йдеться у повідомленні міськради.

Зміни торкнуться таких  маршрутів, як:

  • Хлібзавод - інтернат

  • Стадіон - Гусинка

  • Стадіон - Московка

  • Стадіон - Осиново та інших

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові три дні деякі трамваї курсуватимуть по іншому маршруту. У Харкові 11, 12 та 13 жовтня буде припинений рух трамваїв. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Рух трамваїв буде припинений на вул. Академіка Павлова, на ділянці від вул. Героїв Праці до пров. Салтівського з 9:00 до 16:00. У Департаменті інфраструктури пояснили, що це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

Детальніше про нові маршрути громадського транспорту читайте за посиланням

А харківський метрополітен чекають зміни. Ігор Терехов зазначив, що жоден проєкт, про який були домовленості з ЄІБ та ЄБРР, іншими банками, не зупиняється. “Будуватимемо підземне електродепо, дві станції метро, купуватимемо новітні потяги для метрополітену з асинхронними двигунами, що скоротить споживання електроенергії. Як планували, так і будемо будувати. Є міжнародні будівельні компанії, які мають бажання взяти участь у цьому тендері”, - розповів очільник міста. За словами очільника Харкова, міська влада проводить тендер на закупівлю рухомого складу метрополітену на 45 млн євро. На лінію новий транспорт вийде відразу після отримання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися