Що завтра відбуватиметься з громадським транспортом у Харкові

У Харкові завтра ремонтуватимуть трамвайну колію

У Харкові у середу, 18 жовтня, буде припинений рух трамваїв на вул. Полтавський Шлях, на ділянці від вул. Євгена Котляра до розворотного кола “Залютине”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Рух трамваїв буде припинений з 9:00 до 16:00 18 жовтня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

У вказаний час трамвай №3 курсуватиме так: розворотне коло “Новожанове” - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівський - вул. Греківська - вул. Університетська - пл. Павлівська - пл. Сергіївська - вул. Полтавський Шлях - вул. Євгена Котляра - розворотне коло “Південний вокзал”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові через аварійну ситуацію на місяць обмежили рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Рух транспорту на вул. Миколи Манойла, на ділянці від будинку №51 до будинку №67, обмежений з 16 жовтня по 16 листопада. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу.

“Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху”, - зазначили у міській раді.

Також залишається обмеження проїзду на вул. Петра Болбочана, в районі будинку №69. Обмеження триває з 3 жовтня до 4 листопада. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися