У Харківській області завтра заборонять проїзд транспорту: що відомо

У міській раді перепросили за тимчасові незручності

Мешканців Балаклійської громади попередили про перекриття руху автомобільного транспорту, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Балаклійській міській раді зазначили, що у середу, 18 жовтня, з 07:00 до 19:00 буде здійснено повне перекриття руху автотранспорту по дорозі Т-21-10 (об’їзна дорога поблизу села Байрак).

“Вибачте за тимчасові незручності!”, - звернулися у міській раді.

Нагадаємо, що повідомили про обмеження руху транспорту також у Харкові. У місті через аварійну ситуацію на місяць обмежили рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Рух транспорту на вул. Миколи Манойла, на ділянці від будинку №51 до будинку №67, обмежений з 16 жовтня по 16 листопада. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу.

“Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху”, - зазначили у міській раді.

Також залишається обмеження проїзду на вул. Петра Болбочана, в районі будинку №69. Обмеження триває з 3 жовтня до 4 листопада. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, скільки коштів виділили з бюджету громади у Харківській області для проведення ремонту дороги. Де ремонтуватимуть дорогу, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися