На Харківщині завтра перекриють рух: де заборонять проїзд

Обмеження запровадять у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

Жителів Дергачів попередили про обмеження, які діятимуть у місті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

“Шановні дергачівці! 25 жовтня на вулиці Шевченка (дорога до Семенівки) відбуватиметься укладка асфальтового покриття. З 8:00 до 17:00 рух автотранспортом на цій ділянці буде перекрито. Протягом вказаного часу просимо використовувати альтернативні шляхи для пересування. Дякуємо за розуміння!”, - попередили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові через аварійну ситуацію на місяць обмежили рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Рух транспорту на вул. Миколи Манойла, на ділянці від будинку №51 до будинку №67, обмежений з 16 жовтня по 16 листопада. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу.

“Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху”, - зазначили у міській раді.

Також залишається обмеження проїзду на вул. Петра Болбочана, в районі будинку №69. Обмеження триває з 3 жовтня до 4 листопада.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

А тим часом у Балаклійській громаді відновили міст в одному зі старостинських округів. Автомобільний міст в одному зі старостинських округів громади було зруйновано внаслідок бойових дій та окупації військами російської федерації.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися