У Харків повернулося літо (ФОТО)

У Харкові розквітли літні квіти

У Центральному парку Харкова показали, яка краса з'явилася у парку та що відбувається на локаціях в останній день жовтня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центрального парку Харкова.

“Останній день жовтня наче серпень - сонячний, теплий, тихий. Тож не дивно, що суто літні квіти вирішили знову розпуститися в нашому парку. Милуємося!”, - йдеться у дописі Центрального парку.

Раніше у Центральному парку поінформували про зміну графіку роботи. “З 1 жовтня змінюється наш графік роботи. Центральний працюватиме з 06.00 до 20.00 щодня, без вихідних”, - зазначили у Центральному парку.  Також у парку принагідно нагадали про необхідність слідкувати за сигналами повітряної тривоги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що містян запрошують відвідати Екопарк Харкова. В Екопарку триває Бал хризантем, а погода дозволяє насолодитися барвами осені та відчути цілющу силу природи

Золота осінь - один із найприємніших сезонів в екопарку. Тим більше коли триває квіткова феєрія Балу хризантем, який погода цього року дозволила продовжити й на листопад. “Не проґавте можливість насолодитися різнобарв'ям кольорів осені та відчути на собі цілющу силу природи, наш екопарк - ідеальне місце для цього”, - звернулися до містян в Екопарку.

А тим часом у Харкові прибирають опале листя та ремонтують елементи дитячих майданчиків. У Слобідському районі робітники КП "Харківблагоустрій" приводять до ладу двори, прибирають опале листя та вантажать його для подальшого транспортування. 




Джерело: https://t.me/park_ua/1284
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися