Громадський транспорт у Харківській області курсуватиме по-новому: деталі

Зміни почнуть діяти у п'ятницю, 10 листопада

У Куп'янській громаді зміниться графік курсування маршрутних таксі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп'янської міської ради. 

“До уваги мешканців Куп'янської громади. Перевізник ФОП Змієвський інформує про зміни графіку руху маршрутних таксі з 10 листопада 2023 року”, - повідомили жителів громади.

pictureРаніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відбудуться зміни в роботі громадського транспорту в Харкові. З 10 листопада тролейбус №40 подовжить шлях прямування від розворотного кола “Центральний парк” до пл. Конституції. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті інфраструктури розповіли, що  маршрут подовжують для покращення пасажирських перевезень мешканців районів Олексіївка, Павлове Поле та центральної частини міста. З п’ятниці тролейбус №40 курсуватиме наступним чином: розворотне коло “Пр. Перемоги” – пр. Перемоги – пр. Людвіга Свободи – вул. Ахсарова – вул. Дерев’янка – вул. Сумська – пл. Конституції.

До того ж росіяни суттєво пошкодили транспорту інфраструктуру Харкова. Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що у результаті обстрілів було знищено 70% комунальних автобусів, 50% трамваїв і понад 25% тролейбусів, пошкоджено 35 кілометрів контактної мережі та майже половина всіх доріг Харкова.

“Але, попри величезні втрати та збитки, навіть за найгірших часів протягом останніх півтора року рух у місті не зупинявся ні на мить — громадський транспорт курсував, а розбиті дороги ремонтувалися”, - наголосив мер Харкова.  Він висловив переконання, що поступово буде відновлене усе зруйноване ворогом. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися