Що завтра відбуватиметься з громадським транспортом у Харкові

Маршрут курсування змінить трамвай №3

У Харкові у вівторок, 14 листопада, ремонтуватимуть трамвайну колію, що вплине на роботу громадського транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Рух трамваїв у пров. Рибасівському, на вулицях Греківській та Університетській, на ділянці від вул. Гольдбергівської до пл. Павлівської, буде припинений з 9:00 до 16:00 14 листопада.

У цей час трамвай №3 курсуватиме так: розворотне коло “Новожанове” – вул. Москалівська – бул. Гончарівський – вул. Полтавський Шлях – розворотне коло “Залютине”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській міській раді звернулися до розробників сервісів для відстеження руху громадського транспорту та повідомили важливу інформацію.

У раді повідомили, що КП “Харківський метрополітен” з 14 листопада змінить провайдера послуги хостингу. А це означає, що адреса, за якою були доступні публічні дані щодо місця знаходження рухомого складу пасажирського транспорту в режимі реального часу, стане недійсною. Щоб харків’яни й надалі могли планувати свої поїздки за допомогою сервісів, що здійснюють візуалізацію положення рухомого складу громадського транспорту на мапі в КП дали нові адреси.

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що росіяни суттєво пошкодили транспортну інфраструктуру міста. За словами очільника міста, у результаті обстрілів було знищено 70% комунальних автобусів, 50% трамваїв і понад 25% тролейбусів, пошкоджено 35 кілометрів контактної мережі та майже половина всіх доріг Харкова.  

Детальніше про ситуацію з транспортом у Харкові читайте за посиланням.  




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися