На Харківщині перекривають проїзд: що сталося

Жителів громад попередили про обмеження проїзду в деяких населених пунктах

У деяких населених пунктах 15 та 16 листопада буде закритий проїзд, пишуть "Коментарі. Харків".

В Ізюмській міській раді повідомили, що 15 та 16 листопада 2023 року з 8:00 до 18:00 будуть виконуватись роботи з капітального ремонту мосту по вул. Генерала Недбайла. У зв’язку з цим, на період виконання робіт, рух автотранспорту буде припинено.

Рух автобуса № 24 “Міський ПК – Пам’ятник через Піски вул. Василя Стуса” буде здійснюватися до зупинки “Савіол”, далі через Залізничний ринок, вул. Європейську, вул. Генерала Недбайла, вул. Осторовського, далі за маршрутом.

У Пісьчинській селищній раді попередили, що 16 листопада з 9:00 до 17:00 у зв'язку з проведенням ремонтних робіт у мережі на перехресті вулиці Шевченка та пров. Шевченка у селищі Пісочин буде частково перекритий рух транспорту за вказаною ділянкою.

Також діє обмеження проїзду в Дергачах. “Інформуємо мешканців громади, що з 14 по 16 листопада рух через залізничний переїзд 769 км (виїзд з Дергачів на Малу Данилівку та Харків) буде перекрито. На ділянці проводитимуться ремонтні роботи”, - повідомили у Дергачівській міській раді.

Ознайомитися зі схемами об'їзду перекритої ділянки можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській міській раді звернулися до розробників сервісів для відстеження руху громадського транспорту та повідомили важливу інформацію.

У раді повідомили, що КП “Харківський метрополітен” з 14 листопада змінить провайдера послуги хостингу. А це означає, що адреса, за якою були доступні публічні дані щодо місця знаходження рухомого складу пасажирського транспорту в режимі реального часу, стане недійсною.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися