Що робиться на одній зі станцій метро в Харкові (ФОТО)

У Харкові прикрасили ялинку на станції "Університет"

У Харкові прикрашають станції метрополітену до Нового року. Роботи виконують працівники КП “Центральний парк Харкова”, пишуть “Коментарі. Харків”. 

“До першого снігу встигли прикрасити ялинку на станції "Університет". На черзі - святкова інсталяція”, - повідомили на компідприємстві.

Раніше на компідприємстві повідомляли, що на "Університеті" працівники змонтували новорічну ялинку. До війни ця красуня тішила відвідувачів Дитячого парку. 

Раніше “Коментарі. Харків” повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону розповів про організацію святкування Нового року в місті у 2023 році. Очільник міста розповів, що у Харкові встановлять святкову ялинку на станції метро. 

“Попри обстріли будуть свята. Минулого року ми встановили ялинку на станції метрополітену, де проводили концерти для діточок. Тож будемо продовжувати цю традицію. Встановимо ялинку, прикрасимо станції метро, робитимемо все, щоб наші діти відчували свято, попри жахливу війну, яку розв’язала російська федерація”, - наголосив Ігор Терехов.

По Харкову та області сьогодні, 19 листопада, прогнозують сніг, ожеледицю. По області можливі пориви вітру. 

У Харкові сьогодні буде хмарно з проясненнями, очікуються невеликі опади - дощ з переходом в мокрий сніг та сніг. На дорогах буде ожеледиця. Температура повітря вдень 1 - 3° тепла. По Харківській області сьогодні також буде хмарно з проясненням. В північно-західній половині області невеликі опади, в південно-східній - помірні (дощ з переходом в  мокрий сніг та сніг). Місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Місцями можливі пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря вдень від 1° морозу до 4° тепла.




Джерело: https://t.me/park_ua/1323
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися