Харків'яни невдоволені громадським транспортом: що сталося

Жителі Харкова просять додати та ввести нові маршрути громадського транспорту

Харків'яни зареєстрували декілька звернень до влади міста з проханням розв'язати проблеми, які виникли з громадським транспортом. Відповідні ініціативи розміщені на сайті електронних петицій до міської влади, повідомляють “Коментарі. Харків”. 

Авторка одного звернення Катерина Дементьєва звернулася з проханням повернути маршрут №266. Ініціативу вона пояснює тим, що у зв'язку з частим ремонтом трамвайних колій дістатись цієї частини Салтівки неможливо. “До району повернулося дуже багато людей, а трамваї - єдиний спосіб дістатись до метро і навпроти. Дуже просимо повернути цей маршрут! Сподіваємось на розгляд цієї петиції!”, - наголосила вона.

Проголосувати за звернення можна протягом 90 днів за посиланням.

Автор іншого звернення, Кирило Тімарін, просить ввести автобусний або тролейбусний маршрут від станції метро Індустріальна до вулиці Шарикової.

Підтримати петицію можна протягом 90 днів за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що росіяни суттєво пошкодили транспортну інфраструктуру міста. 

За словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, у результаті обстрілів було знищено 70% комунальних автобусів, 50% трамваїв і понад 25% тролейбусів, пошкоджено 35 кілометрів контактної мережі та майже половина всіх доріг Харкова. 

“Але, попри величезні втрати та збитки, навіть за найгірших часів протягом останніх півтора року рух у місті не зупинявся ні на мить — громадський транспорт працював, а розбиті дороги ремонтувалися”, - зазначив мер Харкова.

Детальніше про проблеми, які виникли з громадським транспортом у Харкові, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися