У Харкові біля метро “Академіка Барабашова” зміниться ситуація: деталі

Ввечері не курсуватиме тролейбус №24

У Харкові сьогодні буде припинено рух тролейбусів на пр. Ювілейному, на ділянці від вул. Гвардійців-Широнінців до розворотного кола "602-й мікрорайон". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Рух громадського транспорту буде припинений з 20:00 і до завершення руху тролейбусів 21 листопада.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов’язано з аварійним ремонтом контактної мережі. 

У цей час тролейбус №24 не курсуватиме.

На час відсутності тролейбусів натомість курсуватиме автобус №24 за маршрутом: ст. м. "Академіка Барабашова" - пр. Ювілейний - пр. Ювілейний (602-й мікрорайон).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 2022 року чисельність населення Харкова зменшилася на 200 тис. осіб. Про це йдеться у звіті Харківської міської ради “Основні показники економічного та соціального розвитку м. Харкова за 9 місяців”.

У звіті зазначено, що чисельність наявного населення м. Харкова станом на 01.01.2022 (останні річні статистичні дані) становила понад 1,4 млн осіб. Станом на 01.10.2023 чисельність мешканців Харкова склала майже 1,2 млн осіб. “Зменшення чисельності населення обумовлено природним рухом та неповерненням харків’ян до власних домівок у зв’язку з постійними обстрілами м. Харкова та втратою ними житла”, - пояснюється у звіті.

А жителі Харкова вказують на брак громадського транспорту у деяких районах міста. Які маршрути громадського транспорту пропонують відновити харків'яни, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися