Що відбувалося напередодні в одному з найбільш постраждалих районів Харківщини (ФОТО)

В Ізюмському районі готували та видавали мешканцям гарячу їжу

У поліції Харківської області розповіли, що поліцейські разом з волонтерами на мобільній кухні приготували та роздали мешканцям Ізюмського району гарячу їжу, повідомляють "Коментарі. Харків".

У поліції зазначили, що попри відсутність газу, опалення та гарячої води, у напівзруйнованих будинках міста Ізюм продовжують жити люди. Тут проживають переважно пенсіонери та люди похилого віку.

25 листопада помічник поліцейські разом із волонтерами громадської організації “Рестар+” у спеціально обладнаній мобільній кухні, що працює автономно, приготували для мешканців міста гарячу їжу.

Усі необхідні харчові продукти, воду, хліб та одноразовий посуд доставили з Харкова разом із мобільною кухнею.

До процесу приготування їжі, окрім поліцейських, з радістю приєдналися мешканці одного зі зруйнованих російською армією мікрорайону. Всіх охочих почастували гарячим обідом та чаєм.

Діти отримали від волонтерів солодкі фініки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у четвер, 23 листопада, об 11:00 з першої колії Центрального залізничного вокзалу на Харківщину відправився Food Train.

В “Укрзалізниці” пояснили, що цей унікальний поїзд-кухня вирушив до Харкова та Ізюма, щоб приготованими у ньому святковими стравами подякувати тим, хто своєю щоденною працею допомагає прифронтовому регіону втриматись і продовжити рух до перемоги: працівникам ДСНС, поліцейським, медикам, залізничникам.

Страви, а це запечена індичка, картопля та гарбузовий пиріг, з Food Train також будуть передані до мешканців міст, які потребують забезпечення їжею, волонтерами Save Ukraine.

Як зустрічали поїзд у Харкові, дивіться тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися