Де на Харківщині завтра видаватимуть продуктові набори (адреси)

Отримати продуктові набори можуть деякі категорії громадян

Мешканці Балаклії завтра можуть отримати продуктову допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

У міській раді зазначили, що завтра, 29 листопада, з 11:00 до 15:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) продовжиться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів за підтримки Благодійного фонду “Ангели спасіння”.

“Запрошуються особи з інвалідністю І, ІІ, ІІІ групи, особи з інвалідністю (діти), та жителі 75+ (крім мікрорайону Лагері, сел. Нафтовиків та вул. Арсенальна та тих, хто вже отримував допомогу сьогодні)”, - зазначили у міській раді.

Також отримувачів допомоги попередили, що із собою потрібно мати відповідні документи, оригінальні документи паспорта та ідентифікаційного коду.

Також триває видача продуктових наборів в інших громадах. Де можна отримати продуктову допомогу, читайте тут.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що мешканці п’яти прифронтових областей можуть отримати кошти на відновлення сільськогосподарської діяльності. 

У Мінреінтеграці розповіли, що Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps розпочинає Програму підтримки сільського господарства України. Мета програми – надати допомогу місцевому населенню та внутрішньо переміщеним особам відновити фермерську діяльність, яка постраждала внаслідок війни.

До участі запрошують мешканців Харківської, а також Донецької, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей (за винятком районів, де тривають активні бойові дії). Розмір безповоротної фінансової допомоги в середньому становить 3 тисячі доларів США. 

Детальніше про умови отримання грошової допомоги читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися