У Харківській області аварійні відключення світла: що відомо

Постачання електроенергії обіцяють відновити протягом 3-4 годин

У Харківській області виникли проблеми з електропостачанням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської територіальної громади. 

“В багатьох частинах міста зараз відсутнє електропостачання. За інформацією енергетиків, відключення аварійне. Протягом 3-4 годин обіцяють відновити. Включення буде проводитись поступово”, - повідомили у міській раді.

А тим часом в Міненерго повідомили, що станом на 6 січня у Харківській області внаслідок бойових дій залишаються знеструмленими 65 населених пунктів.  

Протягом доби відновлено газопостачання понад 200 споживачам, відключеним у результаті обстрілів.  

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Кабінеті міністрів України розповіли, яким буде тариф на електроенергію для побутових споживачів у 2024 році. Кабмін ухвалив постанову про продовження дії положення щодо покладання спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії. Отже, дію ПСО продовжено до 30 квітня 2024 року. Міністр енергетики України Герман Галущенко розповів, що об’єкти енергетичної інфраструктури залишаються під прицілом росіян і потребують інвестицій для відновлення і ремонтів. Та попри це вартість електроенергії на рівні 2,64 грн за кВт-год буде збережена.

А на засіданні виконавчого комітету Зміївської міської ради розглянули питання встановлення тарифів на послуги з управління (поводження) з побутовими відходами (змішані та великогабаритні відходи), що надаються КП “Зміїв-Сервіс”. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися