У Харківській області обиратимуть перевізників: подробиці

Конкурси відбудуться 14 лютого 2024 року

У Зміївській міській раді повідомили про конкурси - обиратимуть перевізників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради. 

"До уваги власників автотранспорту! Зміївська міська рада Чугуївського району Харківської області оголошує конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Зміївської міської ради”, - повідомили у міській раді.

У міськраді пояснили, що конкурси відбудуться 14 лютого 2024 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що наприкінці 2023 року Старосалтівська громада отримала новий шкільний автобус за підтримки міжнародних партнерів. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради.

“Така підтримка безумовно є цінною для нашої громади, адже розвиток освіти – це один з найбільш пріоритетних напрямів. Отриманий шкільний автобус значно полегшить доступ до знань, що відкривають нові можливості для розвитку освіти й забезпечення дітей комфортним та безпечним транспортом”, - зазначили у селищній раді.

А у 2024 році у Зміївській громаді діятиме пільговий проїзд у транспорті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради. Відповідне рішення ухвалили депутати Зміївської міської ради 21 грудня на сесії міської ради. Депутати ухвалили дві програми компенсації за пільгове перевезення окремих категорій громадян Зміївської територіальної громади — автомобільним та залізничним транспортом.

Детальніше про пільгові умови перевезення читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися