Стало відомо, скільки будинків пошкоджено у Харкові внаслідок обстрілу (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

Фахівці обстежують будівлі на наявність пошкоджень, тому їх кількість може збільшитися

У Харкові через ворожі обстріли ввечері 16 січня була пошкоджена 21 будівля, в тому числі 19 житлових будинків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради

У Департаменті житлово-комунального господарства розповіли, що всі пошкоджені будинки знаходяться в Холодногірському районі.

Загалом у будинках було вибито 522 вікна. Зараз комунальники оперативно усувають наслідки ракетного удару - закривають вибиті вікна та двері, ремонтують фасади будинків. На місці події також працюють співробітники КП “Харківблагоустрій”. Вони прибирають скло та рами з розбитих вікон, уламки та габаритне сміття.

“Фахівці обстежують будівлі на наявність пошкоджень, тому їх кількість може збільшитися. Роботи тривають”, - уточнили у міській раді.

Станом на 16:00 17 січня у міській раді повідомили, що комунальні служби усувають наслідки ворожого обстрілу Холодногірського району, який стався ввечері 16 січня.

“Станом на 16:00 зафіксовано 29 пошкоджених будівель, з них 23 - житлові будинки. Загалом було пошкоджено шість дахів та вибито 663 вікна. Працівники КП “Харківспецбуд” і КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” вже закрили майже 300 вікон”, - йдеться у повідомленні.

Також зазначили, що опалення є в усіх будинках, але деякі з них залишаються без електро- та газопостачання. Роботи з усунення наслідків ракетних ударів тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що росія 16 січня завдала ракетного удару по цивільній інфраструктурі Харкова. 

У прокуратурі показали наслідки прильоту

Після ракетного удару всю ніч тривали роботи на місці прильоту. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, хто саме постраждав внаслідок ракетного обстрілу.  Міський голова Харкова Ігор Терехов учора після ракетних ударів по місту відповів на питання журналістів та зазначив, що над Харковом необхідно закрити небо, щоб уберегти людей та місто від жахливих ракетних ударів.

Також у Харкові у результаті ракетного обстрілу у деяких споживачів немає світла, газу та води. У Харкові внаслідок нічного ракетного удару знеструмлено 43 побутових та 8 юридичних споживачів. Також без газу 170 абонентів. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися