На місці "прильоту" у Харкові розпочалися ремонтні роботи: що відомо (ФОТО)

Ремонтні роботи на місці прильоту планують завершити протягом доби

В результаті ворожого удару по Харкову частина споживачів залишилася без води. Роботи з ремонту та відновлення послуги уже розпочалися. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Бригади аварійно-відновлювальних робіт КП "Харківводоканал" усувають аварію на мережах водопостачання та водовідведення, що сталася внаслідок вчорашнього ракетного обстрілу Холодногірського району.

Як повідомив заступник генерального директора з експлуатації каналізаційного господарства - директор комплексу “Харківводовідведення” Ігор Вороненко, роботи планують завершити протягом доби.

“Внаслідок вибуху виведено з ладу ділянку мережі водовідведення та водопровідний ввід в один із будинків. Ремонтні бригади забезпечені всім необхідним, тому мають впоратися у встановлений термін”, - зазначив він.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що росія 16 січня завдала ракетного удару по цивільній інфраструктурі Харкова. 

У прокуратурі показали наслідки прильоту

Після ракетного удару всю ніч тривали роботи на місці прильоту. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, хто саме постраждав внаслідок ракетного обстрілу.  Міський голова Харкова Ігор Терехов учора після ракетних ударів по місту відповів на питання журналістів та зазначив, що над Харковом необхідно закрити небо, щоб уберегти людей та місто від жахливих ракетних ударів.

Також у Харкові у результаті ракетного обстрілу у деяких споживачів немає світла, газу та води. За даними міністерства, у Харкові внаслідок нічного ракетного удару знеструмлено 43 побутових та 8 юридичних споживачів. Також без газу 170 абонентів. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися