Харківська область в "оранжевій зоні": коронавірус знову набирає обертів

Статистика коронавірусу в Харківській області на 25 січня

У Харкові та Харківській області все також продовжує зростати захворюваність на COVID-19. З кожним днем йдеться вже про понад тисячу нових випадків. Тільки за останню добу діагноз було підтверджено у 1038 осіб, що на 19 більше, ніж на день раніше. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

Як зазначають у ХОДА, із загальної кількості хворих на добу, 858 осіб є мешканцями Харківського району. А з них 817 людей є мешканцями Харкова.

Що стосується інших районів області, то найбільше хворих за добу виявилося в Чугуївському - 52 хворих. Слідом за ним йде Ізюмський район. Там за добу було виявлено 45 нових випадків. У Лозівському районі коронавірус підтвердили у 29 людей. У Куп'янському районі захворіло 26 людей. Ще 18 людей із підтвердженим діагнозом опинилися з Красноградського району. Також до цього списку входять десять мешканців Богодухівського району.

Загалом за добу одужали 224 хворих. За останню добу життя шістьох людей коронавірусна інфекція забрала.

У ХОДА зазначають, що на сьогодні по області зареєстровано 257 130 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 235 376 хворих одужали, 6549 – померли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що з 24 січня харків'яни можуть витрачати "ковидну тисячу" на ліки в аптеках. Проте робити це зможуть лише люди, вік яких досяг 60 років. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що медики розповіли харків'янам про головні симптоми нового штаму коронавірусу "Омікрон". Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися