У Харкові й області закрилися пункти вакцинації: названо причину

Максим Хаустов розповів, де у місті та області закрили пункти вакцинації

У Харківській області та у Харкові було закрито частину пунктів вакцинації. На сьогодні на території області працює 169 пунктів і 35 центів масової вакцинації. Про це повідомляє видання Kharkiv Today з посиланням на інформацію директора Департаменту охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації Максима Хаустова.

За словами джерела, закриття зачепило ті пункти вакцинації, які знаходилися на ринках, вокзалах, відділеннях "Укрпошти" в області. А у Харкові закрили мобільний пункт вакцинації. Причиною цього став низький попит на вакцинацію серед населення.

Хаустов підкреслив, що якщо попит на вакцинацію знову почне збільшуватися, тоді знову з'являтимуться додаткові пункти. Проте зараз черг не щеплення немає. Тому з навантаженням впораються пункти, що залишилися у місті й області. Мобільний пункт вакцинації у Харкові закрили лише на зиму. Згодом, за словами Хаустова, він знову продовжить свою роботу.

У селах жителі могли зробити вакцинацію у відділеннях "Укрпошти", а наразі туди виїжджають мобільні бригади. Тож пункти на поштах закриті.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що з 24 січня харків'яни можуть витрачати "ковідну тисячу" на ліки в аптеках та інтернет-аптеках. Проте головною умовою є вік, оскільки нововведення стосуються лише людей, старших 60 років. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківській області з кожним днем погіршується ситуація із захворюваністю на коронавірус. На сьогодні область знаходиться в "оранжевій" зоні. Докладніше читайте на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися