Коронавірус у Харківській області: ситуація погіршується

Статистика коронавірусу в Харківській області на 27 січня

У Харкові та Харківській області стрімко зростає захворюваність на коронавірус. Тільки за останню добу було підтверджено 1593 нових випадків захворювання. Це майже на 100 більше, ніж днем раніше. Про це повідомляє пресслужба ХОДА.

За даними джерела, їх загальною кількістю хворих, 1219 осіб є мешканцями Харківського району. А 1079 – жителями міста Харків.

Щодо інших районів Харківської області, то найбільше випадків захворювання було зареєстровано у Чугуївському районі. За останню добу там захворіло 117 людей. У Богодухівському районі хворобу підтвердили у 81 мешканця. Наступний за кількістю нових випадків іде Лозівський район. За добу коронавірус виявили у 74 людей. У Куп'янському районі ковід підтверджено у 53 осіб. Ще 36 людей опинилися з Ізюмського району. У Красноградському районі підтверджених за добу випадків – 13.

У ХОДА зазначили, що за останню добу одужав 381 хворий. Водночас коронавірусна інфекція забрала життя чотирьох людей.

Загалом по Харківській області було зареєстровано 260 229 випадків захворювання на COVID-19, з них 236 090 хворих одужали, 6561 людина померла.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що Служба безпеки України розкрила "ковідний бізнес" депутата з Харківської області. Схема діяла пів року із місячним обігом понад 100 тис. грн. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові та Харківській області скоротилася кількість пунктів масової вакцинації. Максим Хаустов розповів, із чим пов'язане закриття.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися