1301 випадок захворювання на COVID-19 за добу: в якій карантинній зоні знаходиться Харківська область

Статистика коронавірусу в Харківській області 31 січня

За останню добу на Харківщині було офіційно підтверджено 1301 випадок зараження коронавірусною інфекцією. Це майже на 400 випадків менше, ніж цілодобово раніше. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

За даними джерела, із загальної кількості хворих, 910 осіб є мешканцями Харківського району. А з них 771 – це мешканці міста Харків.

Що стосується інших районів області, то найбільше випадків захворювання виявили в Ізюмському районі. Там за останню добу на коронавірус захворіло 146 людей. У Куп'янському районі хворобу підтвердили у 73 людей. У Чугуївському районі захворіло 72 особи. Ще 48 випадків захворювання було зареєстровано у Богодухівському районі. З Лозовського району за добу захворіло 45 людей. У Красноградському районі виявили сім випадків зараження.

У пресслужбі зазначають, що загалом по області було зареєстровано 265 888 випадків, з них 237 385 осіб одужали, а життя 6 582 особи коронавірусна інфекція забрала.

На сьогодні, за даними Міністерства охорони здоров'я України, Харківська область знаходиться у "жовтій" карантинній зоні. До речі, у "червоній" зоні знаходяться дві області – Івано-Франківська та Рівненська.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що відомий медик із Харкова Євген Комаровський розповів на своєму каналі про те, як правильно лікувати біль у горлі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові закінчилася одна з найбільш затребуваних серед городян вакцина. Зараз нею можна зробити лише друге щеплення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися