Захворюваність на COVID-19 різко зросла: статистика у Харківській області на 1 лютого

Статистика коронавірусу у Харківській області 1 лютого

У Харкові та у Харківській області за останню добу різко зросла кількість хворих на COVID-19 людей. За офіційними даними, за добу коронавірус був підтверджений у 1970 людей. Про це повідомляє ГУ "Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України".

Як зазначає джерело, більша частина хворих (1540 осіб) – це мешканці Харківського району. З них 1455 – мешканці Харкова.

Щодо інших районів, то наступним за кількістю нових випадків йде Богодухівський район. За добу було виявлено 112 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Згодом Куп'янський район. Там захворіло 108 людей. Слідом за ними йде Красноградський район. За добу у районі зареєстровано 86 нових випадків. Ще 56 хворих виявлено у Чугуївському районі. В Ізюмському було підтверджено 46 нових випадків. Також 20 випадків захворювання виявлено у Лозівському районі області.

За весь період у Харківській області було підтверджено 267 858 випадків захворювання на коронавірус. З них 237 654 одужали. Під медичним наглядом перебуває 23 613 осіб. Також коронавірусна інфекція забрала життя 6591 людини.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, де у Харкові можна зробити щеплення від коронавірусу. Опубліковано повний список адрес пунктів масової вакцинації у Харкові та у Харківській області. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові закінчилася одна з вакцин, яка має великий попит серед городян. Зараз її залишками роблять лише друге щеплення. Незабаром всі пункти вакцинації Харкова знову поповняться вакциною, якої бракує.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися