Антирекорд COVID-19 у Харківській області: за добу різко зросла кількість хворих

Статистика коронавірусу в Харківській області на 2 лютого

За останню добу в Харківській області було зафіксовано 2121 новий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію. Це новий антирекорд області з початку пандемії. Варто зазначити, що на день раніше було зареєстровано 1970 випадків захворювання по області. Про це повідомляється у ХОДА.

За даними джерела, із загальної кількості хворих на COVID-19, 1 753 особи є жителями Харківського району. А 1587 осіб – жителі Харкова.

В інших районах Харківської області найбільше хворих за останню добу було виявлено у Чугуївському районі – 114 осіб. У Лозівському районі позитивні тести на коронавірус виявилися у 98 людей. У Красноградському районі за добу захворіло 82 особи. Ще 37 мешканців Куп'янського району виявилися зараженими ковідом. У Богодухівському районі коронавірус виявили у 20 осіб, а в Ізюмському – у 17 осіб.

У пресслужбі ХОДА зазначають, що за добу одужали 335 хворих. Проте життя 12 людей коронавірусна інфекція забрала.

Зазначається, що всього на Харківщині зареєстровано 269 979 випадків захворювання. З них 237 989 хворих одужали, 6 603 – померли.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що новий штам коронавірусу "Омікрон" вже активно вирує в Харківській області. Фахівці розповіли, скільки випадків було виявлено в області та в яких районах було виявлено заражені. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що медики розповіли, які симптоми найчастіше зустрічаються при "Омікроні" у хворих. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися