Новий антирекорд COVID-19 у Харківській області: за добу різко зросла кількість хворих

Статистика коронавірусу в Харківській області на 9 лютого

У Харківській області зафіксовано новий антирекорд за кількістю хворих на коронавірус. За останню добу діагноз було підтверджено у 2293 осіб. Це на 271 випадок більше, ніж на день раніше і в цілому найвищий показник з початку пандемії. Про це повідомляє Харківська ОДА.

За інформацією джерела, 1 674 особи із загальної кількості хворих на добу є мешканцями Харківського району. З них 1483 - жителі Харкова.

В інших районах області найбільше хворих за останню добу виявлено у Чугуївському районі – 164 особи. Ще 161 випадок захворювання зафіксували в Ізюмському районі. У Куп'янському районі захворіла на коронавірус 81 людина. Наступним йде Красноградський район із показником 73 випадки за добу. У Богодухівському районі на ковід захворіло 72 особи. Також 68 нових випадків підтвердили у Лозівському районі.

Загалом за добу від COVID-19 одужали 855 людей. Водночас коронавірусна інфекція забрала життя 14 людей.

У пресслужбі зазначають, що на сьогодні від початку пандемії в області офіційно зареєстровано 283 517 випадків COVID-19. З них 242 426 хворих одужали, 6675 – померли.

picture


Читайте також:

Лікар Комаровський розповів, як правильно лікувати біль у горлі. Медик зазначає, що для правильного та ефективного лікування болю у горлі, потрібно правильно підібрати ліки.

Харківський мільйонер зробив вакцинацію від коронавірусу та перехворів на "Омікроном". Бізнесмен розповів, як протікала хвороба, якими були перші симптоми та порадив харків'янам, чи потрібно робити вакцинацію.

У Харкові та Харківській області закрили частину пунктів масової вакцинації. Ознайомитись з повним списком діючих пунктів можна тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися