Захворюваність на COVID-19 у Харківській області зросла: статистика на 15 лютого

Статистика коронавірусу у Харківській області на 15 лютого

У Харкові та Харківській області знову погіршилася ситуація із захворюваністю на коронавірус. За останню добу хворобу виявили у 1354 осіб, що практично на 250 більше, ніж вчора. Про це повідомляє пресслужба ХОДА.

Із загальної кількості хворих на COVID-19, 857 осіб є мешканцями Харківського району. А 737 із них – жителі міста Харків.

Щодо ситуації із захворюваністю на коронавірус в інших районах Харківської області, найбільше випадків виявлено у Чугуївському районі. За останню добу діагноз підтверджено у 109 людей. Слідом за ним йде Ізюмський район. Коронавірус був підтверджений у 97 людей. У Красноградському районі захворіло 89 людей. У Лозівському районі коронавірус виявили у 79 людей. У Богодухівському районі 63 нових випадки, а у Куп'янському – 60.

У пресслужбі ХОДА зазначається, що за добу одужали 644 хворих. Життя дев'яти людей COVID-19 забрав.

Загалом в області зареєстровано 293 771 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 247 227 осіб одужали, 6743 – померли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що президент ВООЗ розповів, коли закінчиться пандемія. За його словами, головна умова для цього – вакцинація 70% населення кожної країни до літа. Харківський лікар прокоментував його слова. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що харківський лікар назвав найвразливіших до коронавірусу людей і розповів, що зараз потрібно робити Україні, щоб нарешті перемогти COVID-19. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися