Яка ситуація з коронавірусом у Харківській області на 22 лютого

Статистика коронавірусу в Харківській області на 22 лютого

У Харкові та Харківській області продовжує йти на спад захворюваність на коронавірус. За останню добу було зареєстровано 588 нових випадків, що на 323 випадки менше, ніж на день раніше. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

За інформацією джерела, із загальної кількості людей, що захворіли за добу, 458 осіб є жителями Харківського району. З них 430 – це мешканці Харкова.

Щодо решти районів Харківської області, найбільше нових випадків було виявлено в Ізюмському районі. За добу там захворіли 54 місцеві жителі. У Лозівському районі коронавірус було підтверджено у 37 осіб. Ще 13 хворих опинилися з Богодухівського району. У Куп'янському районі захворіли п'ять осіб, а у Красноградському – троє.

Загалом за добу одужали 782 хворих. При цьому коронавірусна інфекція забрала життя дев'яти людей.

Як повідомляється в пресслужбі ХОДА, всього по області зареєстровано 304 110 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 256 675 хворих одужали, 6 832 – померли.

Читайте також:

• Відомий медик Євген Комаровський розповів про те, як правильно боротися з болем у горлі. Лікар упевнений, що для правильного та ефективного лікування болю в горлі потрібно правильно підібрати ліки.

• Лікарі розповіли, які головні симптоми у штаму коронавірусу "Омікрон". Також медики зазначили, що інкубаційний період штаму "Омікрон" становить три дні.

У Харкові пенсіонер пережив коронавірус та ще цілу купу хвороб разом. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися