Коронавірус підтвердили ще у 28 жителів Харківської області

Одна людина померла від COVID-19

У Харківській області за минулу добу виявили 28 нових випадків коронавірусу. Про це повідомили у Центрі громадського здоров'я.

Відзначається, що в регіоні загальне число підтверджених випадків зараження досягло 478, з яких 59 осіб зуміли подолати хворобу, а для 11 громадян вона завершилася летальним результатом. Так, вчора, 7 травня, від COVID-19 помер один житель регіону.

За статистикою, 60% пацієнтів з коронавірусом в Харківській області - жінки, а найбільш вразливі вікові групи 30-49 і 50-69 років.

Станом на ранок 8 травня зафіксовано 504 нових випадки COVID-19 в Україні: всього - 14 195, летальних - 361, одужали 2 706 осіб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області коронавірус підтвердили у 10 поліцейських. Відомо, що хвороба у співробітників поліції протікає безсимптомно.

Читайте також: у Валківському районі, де зафіксували перший в Харківській області спалах COVID-19, одужали 14 осіб. За даними головного лікаря районної лікарні Богдана Носатова в закладі з діагнозом "пневмонія" перебувають чотири людини.



Джерело: https://phc.org.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися