У Харкові проходить нова акція рестораторів проти карантину (фото, відео)

На цей раз протестувати проти нових порядків вихідного дня прийшло дуже багато людей

У Харкові під стінами ХОДА зібралося дуже багато людей, які прийшли на акцію протесту проти карантину "вихідного дня". Про це повідомляють Telegram-канали.

Зокрема, очевидці публікують в паблік ХС | Харків відео і фото з місця подій. Один з учасників акції приніс на мітинг героя "Зоряних воєн" робота R2D2. До фігурки персонажа прикріплена табличка "Ветерани Зоряних війн проти карантину вихідного дня". Детальніше зі знімками і відеозаписами з каналу можна ознайомитися за посиланням.

Паблік "ХХ" опублікував фото людей під стінами ХОДА та просто написав, що людей на цей раз прийшло дуже багато.

Канал ВЕХА пише, що під ХОДА проходить страйк, яку організувала асоціація реєстраторів проти карантинних обмежень.

"Падіння обсягів галузі на 60% - звільнення 30 тисяч осіб тільки в Харкові - після введення карантину вихідного дня", - йдеться в повідомленні під відео каналу.

На акцію прийшли працівники кінотеатрів, салонів краси, постачальники продуктів у ресторани і представники малого бізнесу.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, останній мітинг рестораторів пройшов, 11 листопада, на площі Свободи перед будівлею Харківської облдержадміністрації. До цього, 6 листопада, під будівлею ХОДА зібралися близько 500 підприємців - власників закладів громадського харчування з вимогою змінити карантинні умови, щоб вони змогли працювати. Такої великої акції раніше представники цього бізнесу не проводили.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися