Стало відомо, коли харківські школярі повернуться на заняття

Кабінет міністрів України відмовився від адаптивного карантину і впровадив обмеження "помаранчевої" зони по всій країні

У 5-11 класах загальноосвітніх установ міста Харкова з понеділка, 16 листопада, скасовується дистанційне навчання і поновлюється звичайний ритм при якому діти ходять в школу. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

Директор Департаменту освіти Ольга Деменко розповіла, що це пов'язано з тим, що Кабінет міністрів України відмовився від адаптивного карантину і впровадив обмеження "помаранчевої" зони по всій країні.

За постановою, яке прийняли на засіданні уряду 11 листопада, відвідування закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, спортивної та спеціалізованої художньої освіти забороняються тільки в разі, коли на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 знаходиться понад 50% претендентів освіти та персоналу навчального закладу.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, останній мітинг рестораторів пройшов, 11 листопада, на площі Свободи перед будівлею Харківської облдержадміністрації. До цього, 6 листопада, під будівлею ХОДА зібралися близько 500 підприємців - власників закладів громадського харчування з вимогою змінити карантинні умови, щоб вони змогли працювати. Такої великої акції раніше представники цього бізнесу не проводили.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися