В якому районі Харківщини виявили найбільше випадків COVID-19

Всього в області виявили 371 випадок коронавірусу

У Харківській обласній державній адміністрації розповіли, в яких районах області виявлено найбільше нових випадків інфікування коронавірусом. Інформацію оприлюднили на офіційному сайті ХОДА.

Згідно з офіційними даними, 239 хворих COVID-19 виявили в Харківському районі, 40 - у Ізюмському, 32 - в Лозівському, 21 - в Богодухівському, 18 - в Чугуївському, 13 - в Куп'янському, 8 - в Красноградському.

Нагадаємо, що станом на 22 травня в Харківській області виявили 371 новий випадок інфікування коронавірусом. Такі дані наведені в моніторингу Ради нацбезпеки і оборони України. Повідомляється, що за минулу добу видужало 645 людей, а 16 померли від наслідків коронавірусного захворювання. Кількість активно хворих скоротилася на 441 людини, тепер вона становить 14 229 осіб. За кількістю виявлених випадків коронавірусного захворювання у всій країні Харківська область посідає друге місце після Києва.

Інтернет-видання "Коментарі" також розповідало, що за станом на сьогодні завершили вакцинацію проти коронавірусного захворювання (отримали дві дози препарату) 4288 жителів Харківської області. Такий показник є четвертим по країні.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що в одному з харківських обласних центрів соціально-психологічної реабілітації дітей та сімей спалахнула кишкова інфекція. Там було зафіксовано три випадки захворювання на гастроентероколіт. Всі діти були госпіталізовані в стаціонар і отримують необхідне лікування. Щоб встановити причину і виявити джерело спалаху інфекції, експерти проводять комплекс протиепідемічних заходів.









Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися